Vako transport systems levert steillader aan fertikal nv

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
73 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vako transport systems levert steillader aan fertikal nv

Onlangs heeft Fertikal Organic Fertilizers NV uit Kallo (BE) haar eerste VAKO steillader in gebruik genomen.
Fertikal is een toonaangevend mestverwerkingsbedrijf en aanbieder van organische en organominerale meststoffen.
Het bedrijf verwerkt Vlaamse en Nederlandse mest tot gecomposteerde bodemverbeteraars en gekorrelde organische meststoffen voor de land- en tuinbouwmarkt. De kantoren en productievestiging van de onderneming liggen in het Antwerpse havengebied, wat logistieke voordelen heeft qua transport en bereikbaarheid. De productie-installatie behoort tot de grootste van Europa.

Fertikal staat voor innovatie en professionaliteit. Vanuit dit oogpunt is besloten om over te gaan op de aanschaf van een hoogwaardige steillader van VAKO. Fertikal geeft aan dat het verticaal kunnen laden en lossen van containers enorme logistieke voordelen biedt, met name de maximale vulling van de containers en de optimale beladingsgraad leiden tot forse kostenbesparingen. Daarnaast is het volledig hydraulisch bedienbare en controleerbare VAKO systeem zeer veilig in het gebruik.

VAKO Transport Systems uit Koudekerk aan den Rijn is expert in het ontwikkelen en produceren van laad/los systemen voor het containertransport. Ons belangrijkste doel is om problemen en uitdagingen van onze klant te begrijpen, te analyseren en om te zetten in een goed werkende technische oplossing. Veiligheid, kostenbesparing, efficiëntie en snelheid van de laad/los actie zijn hierbij belangrijke doelen. De hoge kwaliteitsstandaard, jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen dragen bij tot bedrijfszekere en betrouwbare laad/los oplossingen bij onze relaties. De VAKO Steilladers worden wereldwijd verkocht.

Geschreven door

VAKO Transport Systems BV

VAKO Transport Systems ontwerpt en produceert zowel mobiele als stationaire containersystemen geschikt voor laden, lossen en transporteren van bulkgoederen. Tevens ontwerpen en produceren wij afdeksystemen ten behoeve van kippertransport. Lees meer