Vakantie-run op stands easyFairs SOLIDS: Nog een kleine 20% vrij!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Zo vlak voordat het hele land met vakantie gaat, is er een run op stands voor easyFairs® SOLIDS van 16 en 17 november 2005 in de Ahoy’ Rotterdam. Vele exposanten die nog in optie stonden, hebben zich voor de vakantie nog van een plekje verzekerd op de beurs, die nu nog maar 20% van de stands vrij heeft! Onder de exposanten bevinden zich bedrijven als Mettler Toledo, Sartorius Technologies, Ligtermoet, SCA Packaging Tilburg, Eskens Benelux, Sweco Europe, WAM Group en Atimo Industrial. Zij presenteren hun nieuwe producten en diensten aan professionele bezoekers uit de (petro)chemie, farmacie, voedingsmiddelenindustrie, mengvoederindustrie, metaalverwerking en minerale industrie. “De doelstelling van 100 exposanten lijkt zeker te worden overschreden,” zegt Cornelien Baijens, Managing Director van easyFairs® Netherlands B.V. “Dat geeft een goed gevoel zo, voor de zomer!”

Het programma van de beurs omvat de hele industrie: be- en verwerking van vaste en droge stoffen, meet – en regelapparatuur, transport- en vervoersystemen, opslag en verpakking en veiligheid en milieu. easyFairs® SOLIDS wordt georganiseerd langs de lijnen van het unieke all-in concept van easyFairs®. De beurs is compact, in het hart van de markt en duurt slechts twee dagen.
easyFairs® organiseert een serie van zeer succesvolle SOLIDS beurzen in Europa. De editie in Rotterdam is de derde beurs op rij, na SOLIDS Handling & Processing in Antwerpen in maart 2005 en easyFairs® SOLIDS in Bolton, UK afgelopen mei.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer