Unieke thermische printer in de FFS buisfolie machine

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Unieke thermische printer in de FFS buisfolie machine

Het speerpunt uit de machinelijn voor het verpakken van zakgoed van Tallpack International is de Compacta. Dit is een FFS buisfoliemachine die de hoge prestaties van de FFS-serie voor het verpakken van zakgoed vertegenwoordigt.
De machine is snel en kostenefficiënt zonder in te boeten op kwaliteit en betrouwbaarheid. De machine is zeer gemakkelijk in onderhoud. Ook is de FFS-machine uit te breiden met diverse aanvoer-, doseer- en weegsystemen, om veel verschillende materialen te kunnen verwerken, zoals: zand, grind, zout, kunstmest, diervoeders, zaden, plastic korrels, pellets, etc.

Unieke module
Een unieke module is de thermische printer die iedere gewenste informatie direct op de buisfolie print. De thermische overdrachtprinter duwt een lint, met daarop een kleurstof tegen het printmateriaal en de verwarmingselementen in de printkop versmelten de kleurstof op de folie. De voordelen hiervan zijn:
• Lichtechte en water- en veegvaste afbeeldingen of teksten
• Grote mate van vrijheid in printen van bijvoorbeeld verschillende barcodes.
• Zeer snel
• Zeer stil

Geschreven door

Logo van:Unieke thermische printer in de FFS buisfolie machine

Tallpack International

Tallpack. Secured. Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines,... Lees meer