Ultracompacte Box PC met ’iDoor’ uitbreidingsconcept

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ultracompacte Box PC met ’iDoor’ uitbreidingsconcept
Article image of: Ultracompacte Box PC met ’iDoor’ uitbreidingsconcept
Article image of: Ultracompacte Box PC met ’iDoor’ uitbreidingsconcept

De UNO-2272G-N2AE is een ultra compacte Embedded Box PC uit de UNO-serie van Advantech met afmetingen van slechts (LxBxH) 157 x 88 x 50mm. Box PC’s uit de UNO-serie zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen schokken, vibraties, temperatuur- en interne mechanische belasting.

De UNO-2272G is voorzien van de dual-core Intel® Atom™ N2800 1.86GHz processor en 2GB intern geheugen. Standaard aansluitingen zijn Gigabit LAN, USB (3x), RS-232, VGA en Mini PCIe.

Dit systeem beschikt tevens over het ‘iDoor’-concept. Dat zijn kant-en-klare Mini-PCIe modules voor (veldbus)communicatie, opslag, digitale en/of analoge in- en uitgangen, Power over Ethernet etc. Door dit eenvoudige uitbreidingsconcept is voor elke applicatie de geschikte Box PC samen te stellen!!

Daarnaast beschikt het systeem over meerdere industriële features, waaronder:
– Ventilatorloos ontwerp
– Aarding op het chassis
– RAID 0/1 configuratie
– Werktemperatuur -20…60°C
– Energieverbruik van 8W (typical)

Vanwege zijn robuuste karakter en de gunstige prijsstelling is de UNO-2272G-N2AE de ideale gateway voor uw applicatie. Voor meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer