Ultracompacte Box PC met ’iDoor’ uitbreidingsconcept

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ultracompacte Box PC met ’iDoor’ uitbreidingsconcept

De UNO-2272G-N2AE is een ultra compacte Embedded Box PC uit de UNO-serie van Advantech met afmetingen van slechts (LxBxH) 157 x 88 x 50mm. Box PC’s uit de UNO-serie zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen schokken, vibraties, temperatuur- en interne mechanische belasting.

De UNO-2272G is voorzien van de dual-core Intel® Atom™ N2800 1.86GHz processor en 2GB intern geheugen. Standaard aansluitingen zijn Gigabit LAN, USB (3x), RS-232, VGA en Mini PCIe.

Dit systeem beschikt tevens over het ‘iDoor’-concept. Dat zijn kant-en-klare Mini-PCIe modules voor (veldbus)communicatie, opslag, digitale en/of analoge in- en uitgangen, Power over Ethernet etc. Door dit eenvoudige uitbreidingsconcept is voor elke applicatie de geschikte Box PC samen te stellen!!

Daarnaast beschikt het systeem over meerdere industriële features, waaronder:
– Ventilatorloos ontwerp
– Aarding op het chassis
– RAID 0/1 configuratie
– Werktemperatuur -20…60°C
– Energieverbruik van 8W (typical)

Vanwege zijn robuuste karakter en de gunstige prijsstelling is de UNO-2272G-N2AE de ideale gateway voor uw applicatie. Voor meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer