Uitnodiging Captains of Processing Dinner 2022

icon.highlightedarticle.dark Management
42 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitnodiging Captains of Processing Dinner 2022

Na een zeer succesvol debuut in 2019 volgde helaas een corona-impasse, maar op 12 mei a.s. organiseert de Machevo & BulkVereniging met haar partners Easyfairs en vakblad BULK opnieuw het Captains of Processing Dinner. Het is een inspirerend, enerverend evenement dat u niet mag missen en dat exclusief is voorbehouden aan de beslissers in de procesindustrie.

Deze tweede editie van het Captains of Processing Dinner vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tussen de gangen door wisselt een breed samengesteld opiniepanel uit de branche met elkaar van gedachten en vinden er tal van discussies plaats over actuele onderwerpen, trends en kansrijke innovaties die de Captains of Processing anno 2022 bezighouden.

Aanmelden Captains of Processing Dinner 2022

Datum: Donderdag 12 mei 2022
Aanvang: Inloop vanaf 16.30 uur, aanvang 17.00. Einde rond 21.00 uur
Locatie: Congreszaal 2, Next Level, Evenementenhal Gorinchem. Incl. gratis parkeren.
Aanmelden en kosten: Genodigden betalen een onkostenvergoeding voor deelname aan dit exclusieve diner van €50,00 per persoon. Aanmelden is alleen mogelijk via het online aanmeldformulier op onze website: https://www.machevo.nl/captains-of-processing-dinner/

Let op: Kosteloos afmelden is mogelijk per e-mail naar secretariaat@machevo.nl tot uiterlijk 72 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt €110,00 in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

Geschreven door

Logo van:Uitnodiging Captains of Processing Dinner 2022

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer