Uitbreiding verkoopdienst Kotraco Plastic Machinery

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding verkoopdienst Kotraco Plastic Machinery

Per 1 april a.s. komt Ferdy Gerits het verkoopteam van Kotraco Plastic Machinery versterken. Hij treedt in dienst als account manager voor het verkoopgebied België en Luxemburg. Ferdy Gerits zal verantwoordelijk zijn voor de advisering, de verkoop en de ondersteuning van het complete programma randapparatuur en periferiesystemen van Kotraco voor de kunststofverwerkende industrie.

Ferdy Gerits heeft bij verschillende bedrijven ruime ervaring opgedaan op het gebied van kunststofverwerkende processen.

Kotraco Plastic Machinery verzorgt op exclusieve basis de verkoop, marketing en service van periferieapparatuur en –systemen voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux, zoals
granulaattransportsystemen, drogers, matrijsverwarmers, maalmolens, transportbanden, buffersystemen, silo’s, masterbatchkasten en analyseapparatuur voor granulaat.

Geschreven door

Kotraco Plastic Machinery

Kotraco Plastic Machinery verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van machines en randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux, en is de exclusieve leverancier van ondermeer Moretto randapparatuur, MASS... Lees meer