Uitbreiding Van Lente Meet- en Regeltechniek in de Randstad

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding Van Lente Meet- en Regeltechniek in de Randstad
Article image of: Uitbreiding Van Lente Meet- en Regeltechniek in de Randstad

Voor de Meet- en Regeltechniek van de gebouw gebonden installaties is een steeds grotere behoefte aan gekwalificeerd personeel met veel kennis en ervaring. Van Lente Systeemintegratie is nu bijna 5 jaar actief in dit deel van de automatiseringstechniek en kan steeds meer in een groeiende behoefte voorzien.

Om met name ook de klanten in de Randstad op een goede manier te kunnen bedienen heeft Van Lente Systeemintegratie met ingang van 12 oktober 2015 een vestiging geopend in Reeuwijk.

Van hieruit gaat een team van twaalf specialisten op het gebied van gebouwgebonden Meet- en Regeltechniek en gebouwautomatisering aan de slag om onze bestaande maar vooral ook nieuwe klanten optimaal te kunnen bedienen. Tevens wordt het bestaande team in Deventer versterkt met twee specialisten.

Hiermee zet Van Lente Systeemintegratie een grote stap in het versterken van capaciteit, kennis en kunde op het gebied van gebouwautomatisering en regeltechniek. Deze uitbreiding past in de strategie van Van Lente Systeemintegratie om een toonaangevende speler te zijn op het gebied van technische automatisering in de industrie (food en feed) en complexe gebouw gebonden installaties.

geschreven door

van Lente Systeemintegratie B.V.

Van Lente Systeemintegratie B.V., gevestigd in Deventer, is een toonaangevende speler op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer in de industrie (food en feed) en de... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer