Uitbreiding vakbeurs Solids Rotterdam 2013 noodzakelijk

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Het grote succes van de vakbeurs Solids Rotterdam is sterk merkbaar door de hoge mate van interesse vanuit de sector. Op 2 en 3 oktober 2013 is in Ahoy Rotterdam extra ruimte ingericht om plaats te bieden aan alle belangrijke spelers uit de stortgoedsector.

Nu, 3 maanden voor de beurs, is het niet vanzelfsprekend om nog een plekje op de vakbeurs te bemachtigen. Hét Nederlandse event, gericht op de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen, heeft de afgelopen maanden een grote groei doorgemaakt waardoor de plattegrond, nog voor de zomer, snel is ingevuld. easyFairs heeft nu besloten om extra ruimte vrij te maken om aan de doorlopende vraag te voldoen.

Momenteel zijn er nog 8 plaatsen beschikbaar om de meest recente ontwikkelingen uit de branche te presenteren. Ahoy Rotterdam biedt hierbij het toneel voor een compleet overzicht van de stortgoedsector waarbij het accent gelegd wordt op de thema’s duurzaamheid, onstoffing- explosieveiligheid, productie efficiëntie en energiebesparing. Ook het inhoudelijk seminar programma is hier op afgestemd en zal praktische oplossingen presenteren vanuit het standpunt van vooraanstaande kennisinstellingen, brancheen beroepsverenigingen.

Een bezoek aan de vakbeurs Solids Rotterdam op 2 en 3 oktober 2013 is, evenals de lezingen, gratis en onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer