Uitbreiding siloblok bij Fides Petfood – Oostende (België)

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
76 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding siloblok bij Fides Petfood – Oostende (België)

Fides Petfood is een Belgische producent van private label honden- en kattenvoeding en maakt deel uit van de familiale groep ‘Group Depré’, gespecialiseerd in dierenvoeding. De merken Hens’ Voeders en Voeders Depré gelden voor de klassieke veevoeding; Beduco voor de hobbyvoeding voor vogels en duiven; en Euro-Premium voor de petfoodproducten voor honden en katten.

Na de installatie van een volledig nieuwe productie- en opslaginstallatie in 2006 (opslagcapaciteit 1765 m³), werden dit jaar 11 nieuwe gladdewandcellen met een volume van 1360 m³, in steeksysteem, voor grondstoffen en persmeel bijgeplaatst. Deze investering ging gepaard met een forse uitbreiding van het magazijn en verzendingszone, zodat het bedrijf beschikt over een modern en flexibel productieapparaat dat beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Zie voor meer informatie en foto`s de externe link.

Geschreven door

Logo van:Uitbreiding siloblok bij Fides Petfood – Oostende (België)

SCE NV Silo Construction and Engineering

SCE heeft een jarenlange ervaring in de productie van siloprojecten voor bulkopslag van korrel- en poedervormige producten. Ons hoog gekwalificeerd engineerings- en constructieteam garandeert een feilloze totaalaanpak. Van voorafgaand onderzoek... Lees meer