Uitbreiding programma zijkanaalventilatoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding programma zijkanaalventilatoren

Nieuwe types zijkanaalventilatoren bij Induvac

Induvac te Zoetermeer levert al geruime tijd een uitgebreid pakket zijkanaalventilatoren, welke onder de naam VACOM op de markt gebracht.
Alle VACOM blowers worden gemaakt van gietaluminium, waarmee een hoge kwaliteit gegarandeerd wordt. De standaard uitvoering is 2 polig, IP 54 bescherming, isolatieklasse F, geheel gesloten en uitwendig gekoeld. Zowel eentraps als tweetraps modellen staan ter beschikking in 400 V als 230 V uitvoering. Tot een vermogen van 22 kW zijn de blowers beschikbaar met een maximum verschildruk van 750 mbar en een lucht capaciteit tot ca. 2000 m3/hr.
De standaard modellen zijn ontworpen om schone lucht te verpompen, maar speciale uitvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. Hierbij valt te denken aan speciale materialen of gasdichte uitvoeringen, maar ook uitvoeringen volgens ATEX.
De serie is verder uitgebreid in capaciteit en verschildrukken, waardoor nog beter op klanten wensen kan worden ingespeeld. Een uitgebreid pakket aan appendages t.b.v. deze blowers maken deel uit van dit omvangrijke leveringspakket.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer