Uitbreiding onderdelen beladingsbalgen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
41 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding onderdelen beladingsbalgen

B.O.S. Nederland, onder meer leverancier van diverse typen beladingsbalgen, heeft het assortiment onderdelen voor de beladingsbalgen sterk uitgebreid. Door de toenemende vraag vanuit de markt zijn de meest gangbare onderdelen zoals onderkoppen, sluitconussen, testerconussen, niveautesters, laadslangen in diverse lengtes, kabelwielen en filterpatronen vanaf half januari veelal uit voorraad leverbaar.

B.O.S. Nederland levert onderdelen voor meerdere merken en typen beladingsbalgen waaronder de WAM/Torex Bellojet ZA/ZC/ZH en de Boersema ZAZ/AZC/AZS. Tevens bieden wij het monteren, inspecteren en onderhouden van nieuwe of bestaande beladingsbalgen.
In het geval van inspectie en onderhoud aan uw bestaande beladingsbalgen kan hier desgewenst een inspectierapport bijgeleverd worden. Wanneer u niet zeker bent over de toepasbaarheid van onze onderdelen op uw beladingsbalgen, denken wij graag met u mee over een voor u passende oplossing.

Geschreven door

Logo van:Uitbreiding onderdelen beladingsbalgen

B.O.S. Nederland

B.O.S. Nederland, uw partner in de wereld van de stortgoedtechniek. B.O.S. Nederland, gevestigd in het midden van het land, is uw leverancier op het gebied van nieuw- en verbouw van... Lees meer