Uitbreiding EZ-LIGHT serie met TL50 signaalzuil.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding EZ-LIGHT serie met TL50 signaalzuil.

De TL50 van de EZ-LIGHT serie kenmerkt zich door de zeer eenvoudige installatie, energie efficiënte indicatie in een robuust esthetisch ontwerp. De duidelijke visuele indicatie van machine status informeert en stuurt de operator in mogelijke situaties.

Weergave tot 5 kleuren in één signaalzuil en mogelijkheid om meerdere kleuren gelijktijdig te laten branden. Deze voorgeassembleerde en voorgeconfigureerde multisegment indicatoren vervangen conventionele signaalzuilen (stack lights) welke vaak tijdrovende assemblage benodigen en een complexe bedrading. Tevens kunnen de signaalzuilen uitgevoerd worden met een geluidsalarm voorzien van instelbare intensiteit voor applicaties waarbij geluidsindicatie benodigd is.
De EZ-LIGHT TL50 signaalzuil biedt aanzienlijke voordelen wanneer een duidelijke zichtbare indicatie benodigd is. In indicatie applicaties is het vaak noodzakelijk dat meerdere lichten gelijktijdig branden in vershillende kleurcombinaties om de verschillende boodschappen of waarschuwingen door te geven. De lichtzuilen kunnen beschikken over vele licht en kleur combinaties en tevens geluidsindicatie. Om te voorkomen dat door omgevingslicht een valse indicatie wordt weergegeven lijken ze grijs als ze niet branden.

De volgende additionele eigenschappen van de EZ-LIGHT TL50 signaalzuilen maken ze tot bijzondere effectieve en efficiënte indicatoren:

– Zeer duidelijk zichtbaar uit alle hoeken
– Minimaliseerd dure en lastige vervanging van lampen met multi-kleuren, duurzame (>100.000 uren) LEDs
– Laag stroomverbruik (minder dan 2 Watt aan vermogen per lamp)
– Slagvast en bestand tegen vocht door robuust esthetisch ontwerp
– Voeding 18 – 30 VDC en 24 VAC mogelijk in één lichtzuil
– Geschikt voor uitgangen van PLCs of andere logische besturingen
– Beschermingsgraad IP67 voor de standaard uitvoeringen en IP50 voor uitvoeringen met geluidsindicatie
– Voorgeconfectioneerde aansluitkabel of een M12 connector afhankelijk van de uitvoering

Geschreven door

Logo van:Uitbreiding EZ-LIGHT serie met TL50 signaalzuil.

Turck BV

YOUR GLOBAL AUTOMATION PARTNER TURCK is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Met ruim 5000 werknemers in 30 landen, evenals verkoop partners in 60 andere landen zijn onze specialisten altijd dichtbij.... Lees meer