UCON wordt Thielmann, in Nederland Consensys

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: UCON wordt Thielmann, in Nederland Consensys

Met ingang van september 2016 wordt het merknaam van UCON naar Thielmann gewijzigd. Al langere tijd vielen onze diverse productiebedrijven van TEKA onder hun business unit ‘Thielmann Container Systemen’. De focus ligt op versterking en verbreding in onze gezamenlijke markten vanuit huidige bedrijfslocaties van UCON in Hausach (DE) Portinox (MX) Comet, Thielmann, Portinox in Granada (ES) en WEW in Weitefeld (DE).

Middels Thielmann ontstaat een wereldwijd aanbod voor de ontwikkeling, productie en leveringen van roestvrijstalen Kegs, Drums, Drukvaten en IBC-containers en Tankcontainers van klein tot grote volumes. Vanuit onze historie in Hausach van meer dan 275 jaar, vervaardigen wij standaard of op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven in de voedings-, dranken- en farmaceutische industrie, diervoeders, mineralen, petro-/ chemische en olie en gas -industrie.

Consensys en Thielmann UCON
Al meer dan 10 jaar zijn wij, in de Benelux, exclusief vertegenwoordiging van UCON Containersystemen. Gelijktijdig met de naamswijziging van UCON in Duitsland, volgt óók dat wij onze diensten niet meer onder de vlag ‘UCON Nederland – Buro Noordhof’, maar onder onze bedrijfsnaam Consensys aanbieden.

Primair blijft ons portfolio bestaan uit de hoog kwalitatieve en veilige Thielmann UCON containers. Daarnaast bieden wij een breed scala aan aanverwante apparatuur, zoals hygiënische container- en food-wassers en effectieve mengprocessen, zoals vloeistof roerwerken en tuimelmengers voor vaste-stof containers. En om juist deze dienstverlening breed zichtbaar te maken, lanceerden wij een paar jaar geleden onze naam Consensys. Deze is per direct in onze communicatie vormgegeven (website update ). Wij informeren u graag over deze mooie ontwikkelingen, samen met de partner Thielmann UCON GmbH.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

CONSENSYS BV - Buro Noordhof [vh UCON Nederland]

CONSENSYS verzorgd advies en realisatie voor RVS Drums, Dekselvaten, IBC Container Systemen van Duitse Partners THIELMANN UCON en Müller DRUMTEC, door brede persoonlijke ervaring uw toepassing uit te diepen tot optimale oplossing en uitvoering van te produceren en leveren RVS verpakking en handling systemen. Lees meer