Trusted by the best

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Trusted by the best

Frans Bakker – Technisch-commercieel directeur van Dinnissen legt uit waarom deze woorden zo goed passen bij de organisatie en bedrijfsfilosofie.

Wij zijn er enorm trots op dat wij het vertrouwen hebben gewonnen van `s werelds beste producenten. Het feit dat producenten vertrouwen hebben in onze oplossingen, in onze mensen en in onze expertise is voor mij het grootste compliment dat we kunnen krijgen. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor wereldmerken als Nestlé, DSM en Nutreco, maar voor iedere onderneming die het belang van productkwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en vertrouwen stelt in Dinnissen.
In onze business komt alles aan op betrouwbaarheid. Wat er ook gebeurt, productielijnen moeten blijven draaien. En als er downtime is, moeten ze zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Wij streven ernaar dat onze oplossingen het meest betrouwbare onderdeel van een productieproces zijn. Bij voorkeur realiseren wij, als systeemintegrator, complete productielijnen voor onze klanten. Dan zijn we 100% zeker van betrouwbare en efficiënte productieprocessen.

Wij doen er alles aan om dit vertrouwen te blijven verdienen. Dit is de absolute kern van onze bedrijfsstrategie. Wij willen de meest betrouwbare partner ter wereld worden, en we zijn goed op weg. Dat blijkt uit de volgende punten:
• We houden alles in eigen huis, van engineering tot productie en van testen tot installatie. Zo zijn we niet afhankelijk van anderen, en daarom kunnen anderen op ons rekenen.
• Wij zetten de industriestandaard voor betrouwbaarheid en informatiebeveiliging en doen veel meer aan certificeringen dan onze klanten van ons vragen, met de volledige ISO 27001 certificering voor de gehele organisatie als treffend voorbeeld.
• We investeren in onze eigen processen en mensen, met state-of-the-art geautomatiseerde productiefaciliteiten, training van medewerkers en procesinnovaties op tal van gebieden, zoals traceerbaarheid; van elke bout die in onze productiefaciliteit te vinden is, kunnen we de herkomst traceren.

En het allerbelangrijkste, onze payoff gaat over onze collega`s. We zijn er trots op dat we de beste medewerkers hebben. Zij geven elke dag het beste van zichzelf en streven er voortdurend naar de beste te zijn in wat ze doen. Van alle organisaties waar ze zouden kunnen werken, kiezen ze voor een carrière bij Dinnissen. Dit vervult ons met trots en dankbaarheid.

Wilt u meer weten over Dinnissen Process Technology? Neem dan gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Trusted by the best

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer