Trilvork Niveauschakelaar compact en low-cost

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Trilvork Niveauschakelaar compact en low-cost
Article image of: Trilvork Niveauschakelaar compact en low-cost

Nivotherm introduceert op de Solids Rotterdam het vernieuwde model Vibranivo trilvork niveauschakelaar van het merk UWT.
De VN-4000 wordt nu geleverd met een compacte behuizing. Samen met de compacte trilvork, uit één stuk gegoten roestvaststaal, ontstaat een degelijk Duits ontwerp voor een concurrerende prijs. De VN-4000 is leverbaar in twee uitvoeringen, het standaard compacte model met een korte insteek van 170mm, en de buisverlengde uitvoering, van 300 tot 4000mm. De standaard aansluiting is 1 1/2 BSP. De gebruiker kan de VN-4000 aansluiten op iedere gangbare aansluitspanning, multispanning AC/DC is standaard. Ook in ATEX stofexplosieveilige uitvoering leverbaar. Inzetbaar als niveausensor voor vaste stortstoffen zoals poeders en granulaten vanaf een stortgewicht van 60 gram per liter.
Op de stand is nog meer nieuws te zien, zoals een nieuwe EHEDG voedingsmiddelenaansluiting voor de Rotonivo RN-3000 draaivleugel niveauschakelaar, en een vernieuwd ontwerp van de Rotonivo RN-4000.

Geschreven door

Logo van:Trilvork Niveauschakelaar compact en low-cost

Lans Nivotherm BV

Lans Nivotherm levert niveausensoren voor stortgoed (niveauschakelaars en niveaumeters). Met de ruime keuze uit diverse meetprincipes bieden wij het juiste instrument voor uw toepassing. Niveauschakelaars: stemvork (Vibranivo), rotatieremming (Rotonivo en... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer