Triltechniek Gipa overgenomen door Machinefabriek De Wilde BV

icon.highlightedarticle.dark Management
55 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Triltechniek Gipa overgenomen door Machinefabriek  De Wilde BV

Hierbij delen wij u mede dat de activiteiten op het gebied van triltechniek van Gipa Techniek bv is overgenomen door Machinefabriek De Wilde BV.

Op het gebied van triltechniek heeft Gipa zijn naam reeds lange tijd gevestigd, daarom zal de naam van Gipa Techniek onveranderd blijven. Ook de website van Gipa techniek en het e-mailadres blijven ongewijzigd.

Machinefabriek de Wilde is een gerenormeerde toeleverancier van machine onderdelen en componenten daarvan, zij beschikt over een uitstekend modern machinepark en is al vele jaren de leverancier van hoogwaardige technische producten voor Gipa.

Deze bundeling van krachten in De Wilde BV heeft voor u als afnemer een toegevoegde waarde, want we kunnen u nog slagvaardiger bedienen met een uitgebreid leveringspakket, een uitstekende service, en deskundig advies.

Uw contactpersoon Gerard Eikenaar zal met zijn jarenlange opgebouwde technische kennis het team van De Wilde blijvend ondersteunen.

Ons adres is wel veranderd…

Geschreven door

De Wilde Triltechniek BV

Heeft u stromingsproblemen met uw stortgoed? Last van brugvorming in uw silo? Of bent u op zoek naar een aandrijving voor uw trilgoot of ander transportsysteem? Dan kan GIPA Triltechniek... Lees meer