Trilok:Bray Controls Triple Offset Vlinderkleppen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 6 april 2023
Article image of: Trilok:Bray Controls Triple Offset Vlinderkleppen

Onlangs heeft Bray de TriLok® Serie Triple Offset vlinderkleppen geïntroduceerd: de nieuwste ontwikkeling op het gebied van hoogwaardige vlinderkleppen. Door middel van 3D computerontwerpen, FEA ofwel Eindige Elementen Methode in het ontwikkelproces in te zetten, heeft Bray de complexe geometrische vorm van Triple Offset volledig geoptimaliseerd, met als resultaat dé Metall Seated Triple Offset vlinderklep van de 21ste eeuw.

Ontwerptechnisch is dit innovatieve product vele malen beter dan de producten van de concurrent. Het verschil wordt uitgemaakt door:
* Een uniek lagersysteem: maximale schachtondersteuning terwijl mediumtoegang wordt voorkomen.
* Een unieke klep/as spline-verbinding die zelf-instelling van het klepblad ten opzichte van de zitting vergemakkelijkt, waardoor externe paspennen overbodig zijn.
* Een zitting-/afdichtingssysteem dat voorzien is van verwisselbare huiszittingen en klepblad afdichtingen.

Lekvrij
De wrijvingsvrije, veerkrachtige, metaal-op-metaal zittingen van de TriLok zijn lekvrij en hebben gunstige torque waarden. De TriLok is standaard Fire Safe en recentelijk getest in de UK en voldoet hiermee aan de huidige Europese en Amerikaanse eisen voor Fire Safe Certifi cering volgens (ISO 10497) en API 607, 5e editie. De TriLok vlinderkleppen zijn beschikbaar in een groot aantal uitvoeringen en materialen, zoals koolstofstaal, roestvrijstaal CF8M, Monel en Hastelloy.

Het temperatuurbereik loopt van -254 tot +538 graden Celsius.
De momenteel beschikbare drukklassen zijn:
* ANSI klasse 150, 300 & 600 tot volledig
* ASME B16.34, PN 20, 50 & 100.

Geschreven door

Logo van:Trilok:Bray Controls Triple Offset Vlinderkleppen

Bray Controls Benelux B.V.

BRAY is producent van vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, meskantafsluiters, aandrijvingen & accessoires zoals klepstandsignaleringen en magneetventielen, De volgende industrieën rekenen wij tot onze klantenkring: solids & bulk handling, olie & gas,... Lees meer