Trelleborg Sealing Solutions apps voor desktop

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Trelleborg Sealing Solutions apps voor desktop

Trelleborg Sealing Solutions heeft de belangrijkste kenmerken van drie mobiele apps nu ook toegevoegd aan de website – ze zijn nu dus ook beschikbaar voor desktops. Hierdoor kunnen website gebruikers nu nog productiever gebruik maken van hun desktop.

Vanwege de populariteit van de diverse mobiele apps heeft Trelleborg Sealing Solutions ook de belangrijkste functies van 3 van deze mobiele apps toegevoegd aan de handige ‘Services & Tools’ sectie van de website.

“Onze mobiele apps worden goed ontvangen en zijn al meer dan 700.000 keer gedownload. Gebruikers vroegen ons om ook desktop versies te maken zodat zij de tijdsbesparende voordelen van de apps ook konden gebruiken terwijl zij op kantoor aan het werk waren ”aldus Wolfgang Heinrich, Project Manager Web & Mobile, Trelleborg Sealing Solutions. “We wilden graag aan deze wens voldoen en vonden dat deze ons bestaande aanbod van website-gebaseerde tools perfect aanvult.”

Het gaat om onderstaande tools:

– ISO Passingen & Toleranties – definieer snel en eenvoudig de types passingen en toleranties overeenkomstig DIN ISO 286.
– Eenheid Converter – Snel converteren tussen meer dan 250 engineering en wetenschappelijke eenheiden in 22 categorieën.
– Hardheid Converter – Converteren tussen populaire schalen voor het meten van hardheid van metaalachtige materialen.

De website tools zijn gelanceerd naast de bestaande op de website beschikbare tools zoals de O-Ring Calculator, CAD service en Chemische Geschiktheids Check.

Geschreven door

Trelleborg Sealing Solutions Netherlands B.V.

Middels ons uitgebreide leveringsprogamma kunnen wij u een complete oplossing aanbieden op het gebied van afdichtingen en lager materialen. Onze toepassingsgebieden vindt u in o.a.: Automotive, Hydraulische Cilinders, Pneumatiek, Voeding,... Lees meer