Transportbedrijf Gé Simons kiest weer voor Gardner Denver

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Transportbedrijf Gé Simons kiest weer voor Gardner Denver

Gé Simons Internationaal Transport B.V. kiest opnieuw voor de DRUM XK18-5 bulkcompressoren van Gardner Denver.

Met inmiddels ruim 20 van dit type installaties succesvol operationeel is bij deze Hilvarenbeekse logistieke dienstverlener zeer recent opnieuw de keuze gevallen op de DRUM XK18-5.

Doorslaggevend bij Gé Simons’ keuze was de combinatie van lage operationele kosten van de DRUM XK18 alsook de opbouw- en after sales service van Gardner Denver door geheel Europa.
De lage operationele kosten van de DRUM XK18 komen ook bij Gé Simons sterk tot uitdrukking dankzij het lagere energie/brandstofverbruik van de direct aangedreven XK18, een besparing die kan oplopen van 2 tot 3 liter per lossing.

Naast een besparing in de kosten draagt dit ook bij aan de “Responsible Care” principes van zowel Gé Simons als Gardner Denver.
“Ook zijn de hoge capaciteit/lossnelheid, het lage eigen gewicht en het geringe onderhoud door het ontbreken van v-snaren etc. natuurlijk belangrijke pluspunten die ons dagelijks voordelen bieden”, aldus directeur Frank Simons.

Gé Simons Internationaal Transport B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1964 en gestart als vervoerder van droge bulk met één wagen. Inmiddels heeft Gé Simons zich ontwikkeld tot gerenommeerd logistiek dienstverlener met specialisaties in het bulktransport, gastransport en warehousing.

Geschreven door

Gardner Denver Nederland BV

In Nederland opereert Gardner Denver Nederland B.V., onderdeel van Ingersoll Rand., vanuit Woerden en Heemskerk. Met de merken Elmo Rietschle, Robuschi, Wittig, Nash en Thomas is Gardner Denver toonaangevend op... Lees meer