TQC Sheen nu onderdeel van Industrial Physics, Inks & Coatings

icon.highlightedarticle.dark Management
45 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: TQC Sheen nu onderdeel van Industrial Physics, Inks & Coatings

Fabrikant en leverancier van verftest apparatuur TQC Sheen uit Capelle aan den IJssel is nu onderdeel van het Industrial Physics Inks & Coatings segment. Het Industrial Physics Inks & Coatings segment biedt apparatuur voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en algemene oppervlaktebehandelingen.

De producten worden gebruikt in vele industrieën, variërend van coatingproductie, infrastructuur en automotive tot offshore, drank/ conserven en algemene productie. Merken in dit segment zijn TQC Sheen (test- en meetapparatuur voor coatings), C&W Specialist Equipment (corrosie- en klimaat testkasten) en Fibro system (meetapparatuur voor dynamische oppervlakte-eigenschappen).

De Industrial Physics familie van elkaar aanvullende merken is gebouwd door strategische acquisitie.
Zo kan Industrial Physics klanten overal ter wereld geïntegreerde oplossingen bieden die lokaal kunnen worden onderhouden en technisch vooruitstrevend zijn.

“In het Inks & Coatings Segment brengen we merken samen die al krachtig zijn. Het combineren van jarenlange ervaring levert vooruitstrevende technologie en een ongekende expertise in de markt op. Zo ontstaat een nog sterkere merkwaarde en een betere marktpositie,” verklaart Remco Wever, president Industrial Physics Inks & Coatings.

Over Industrial Physics:
Duizenden klanten bouwen op Industrial Physics, een leider op het gebied van testapparatuur voor verpakking en productintegriteit, die ervoor zorgt dat producten voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en wettelijke vereisten. De IP-familie van elkaar aanvullende merken biedt geïntegreerde oplossingen op wereldschaal met lokaal onderhoud en vooruitstrevende technologie. Industrial Physics is actief in vijf divisies: drank en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en productintegriteit.

In al deze segmenten integreert, verbetert en levert Industrial Physics wereldwijd technologieën die essentieel zijn voor het testen van verpakkingen en productintegriteit in sectoren als de voedselindustrie, farmaceutische industrie; medische apparatuur; elektronica; automotive branche; ruimtevaart; pulp, papier en verpakkingsmarkt; kunststoffen en polymeren; bouw en civiele techniek; inkt, verf en coatings; en films, lijmen en flexibele verpakkingsindustrieën.

Industrial Physics is een merk portpolio van Union Park Capital, een private-equity onderneming die gespecialiseerd is in investeringen in industriële technologie.

Geschreven door

Industrial Physics Inks & Coatings B.V.

Het Industrial Physics Inks & Coatings segment biedt apparatuur voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en algemene oppervlaktebehandelingen. Merken in dit segment zijn TQC Sheen (testapparatuur voor... Lees meer