Totaaloplossing voor gaslekzoeken

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Totaaloplossing  voor gaslekzoeken

Euro-Index Nederland is een technische handelsonderneming. Euro-Indexlevert meet- en regelapparatuur en CV-componenten voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Eén van de merken die Euro-Indexvertegenwoordigd is Sewerin, een hoog aangeschreven merk op het gebied van gaslekzoeken.

Realworld Systems is een softwarehuis gespecialiseerd in Geografische Informatie Systemen (GIS) en levert onder andere een applicatie voor gaslekzoeken. Gegevens van het gasnetwerk uit de centrale GIS database, zowel de ligging als de kenmerken, worden beschikbaar gesteld op een laptop/pencomputer die in het veld wordt gebruikt. Via GPS wordt automatisch de gelopen route vastgelegd, lekken worden geregistreerd en dagrapporten worden vervaardigd.

Sedert 2006 werken Realworld Systems en Euro-Index nauw samen om een geïntegreerde totaaloplossing te leveren ten aanzien van hard- en software. De Realworld gaslekzoekapplicatie beschikt over een geavanceerde communicatie met de gespecialiseerde, door Euro-Index geleverde, apparatuur. Dit maakt het mogelijk het gaslekzoekapparaat te besturen en af te lezen van de door de lekzoekers gebruikte laptop/pencomputer, waarop ook de data van het gasnetwerk beschikbaar is. Dit heeft als groot voordeel dat de gaslekzoekers slechts hun laptop hoeven te gebruiken om het hele proces te kunnen uitvoeren.

Geschreven door

Euro-Index B.V.

EURO-INDEX Nederland is een technische handelsonderneming en levert meet- en regelapparatuur voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en... Lees meer