Teco E510 frequentieregelaars in IP66 uitvoering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Teco E510 frequentieregelaars in IP66 uitvoering
Article image of: Teco E510 frequentieregelaars in IP66 uitvoering
Article image of: Teco E510 frequentieregelaars in IP66 uitvoering

De nieuwe Teco E510 serie is nu volop verkrijgbaar, dit zijn compacte frequentieregelaar welke leverbaar zijn in IP20 voor inbouw in schakelkast, maar ook leverbaar zijn in IP66 uitvoering.

Een compacte, robuuste en veelzijdige frequentieregelaar met standaard modbus communicatie. De TECO E510 biedt de meest economische oplossing voor industriële toepassingen en OEM’s.

– Vermogensrange 1/3 fase(n) 230Vac van 0,37kW – 15kW
– Vermogensrange 3 fasen 400Vac van 0,75kW – 18,5kW

32 bit processor met de laatste sensorloze vectorregeling en zachte PWM modulatie functie. Automatische draagfrequentie en intelligente ventilatorcontrole minimaliseert hoorbare ruis.Geïntegreerd EMC filter, conform IEC/EN 61800-3.
Ingebouwde Modbus RTU/ASCII via RJ45 poort. PLC en PID functies als standaard.
Ondersteunt Safe Torque Off (STO) en brand-modus.
Parameter lock-functie. Ingebouwde remtransistor als standaard.

Voor de grotere vermogens zijn er de andere series leverbaar zoals de A510 en de F510. Kortom, met Teco zit u altijd goed.

geschreven door

Indumex-Electra Brandt B.V.

Indumex - Electra Brandt B.V. Technische groothandel en specialist in dieselinjectie en wikkeltechniek, leverancier van elektromotoren, ventilatoren, aandrijvingen, frequentie regelaars en diensten voor de scheepvaart en industrie. Electra Brandt is sinds 1926 een van de... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer