Technology Update bij Coperion Benelux

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Technology Update bij Coperion Benelux

Recentelijk heeft Coperion een meerderheidsbelang verworven in Pell-Tec, de Duitse fabrikant van strand pelletizers en Weicom de Italiaanse specialist in Form-Fill-Seal verpakkingslijnen.

Wij zijn nu in staat onze klanten de complete proceslijn te leveren van de extruder tot de pallet. Samen met onze Logistic Management Solutions en onze container loading en unloading oplossingen bieden wij een compleet portfolio voor kunststof producerende en verwerkende industrieën alsmede logistieke dienstverleners.

Tijd voor een Technology Update en om onze nieuwe Coperion partners aan u voor te stellen!
Kom en laat u informeren over de laatste trends en innovaties door experts van Coperion Weicom, Pell-Tec and Logistic Solutions.

Naast de theoretisch presentaties bezoeken we onze werkplaats waar wij een SP200 strand pelletizer, een lucht mes en een volledig operationele ITL500 FFS verpakkingslijn met een capaciteit van 500 zakken per uur aan u showen.

Het symposium duurt 1 dag en wordt gehouden op dinsdag 20 en woensdag 21 november van 09.30 tot 16.00 uur.

Deelname is gratis na inschrijving. Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten in Niel op 20 of 21 november.

Geschreven door

Logo van:Technology Update bij Coperion Benelux

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer