Technipes Tecno MTC: nauwkeurig verpakken van poeders in ventielzakken

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
65 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Technipes Tecno MTC: nauwkeurig verpakken van poeders in ventielzakken

Wilt u producten in poedervorm nauwkeurig verpakken in ventielzakken? Dan is de Tecno MTC machine van Technipes zeker interessant. Lees in dit artikel alles wat u moet weten over deze afzakinstallatie.

Ventielzakken worden vaak gebruikt voor voeding in poedervorm, zoals bv. bloem, omdat ze heel compact zijn en geen externe sluitingen hebben. Het resultaat is dus een strakke, vierkante zak die makkelijk gestapeld kan worden.

Ausloos biedt afzakinstallaties voor uiteenlopende soorten zakken. De Tecno MTC is een installatie die ze al vele jaren verdelen. Het is een compacte en eenvoudige machine die ideaal is voor het verpakken van poeders in ventielzakken. Hij is beschikbaar in handmatige uitvoering voor kleinere batches of in volautomatisch voor grotere batches.

De Tecno MTC is een machine dat uw product weegt en verpakt met een dubbel schroefsysteem: een doseer- en een vulschroef. Het voordeel hiervan is dat u weinig lucht toevoegt wanneer u uw product in de zak brengt.

Nog andere voordelen van deze machine:
•Wordt laag ingebouwd waardoor het niet veel hoogte vraagt.
•Kan snel schakelen tussen producten.
•Belucht producten niet extra.
•Kan handmatig aangestoken worden.
•Vormt weinig stof.

De Tecno MTC heeft een ingenieus weegsysteem in 3 fasen:
•Grof wegen.
•Fijn wegen.
•Het laatste deel van de weging gebeurt in de machine, waarna uw poeder al trillend in de zak wordt gebracht voor een optimale vulling.

Ontdek meer over Tecno MTC icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Technipes Tecno MTC: nauwkeurig verpakken van poeders in ventielzakken

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer