TCG kettingtransporteur WAM voor diervoeder

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: TCG kettingtransporteur WAM voor diervoeder

WAM is sinds 1969 gespecialiseerd in droge bulktransport. Naast pijpschroeven, trogschroeven en elevatoren levert WAM ook kettingtransporteurs voor de diervoederfabrieken, mengvoederfabrieken, graan verwerkende industrieën en meer.

De TCG kettingtransporteur is ontworpen om diverse droge, goed stromende bulkmaterialen, horizontaal of onder een lichte hoek te transporteren over lange afstanden. De transporteur is zeer geschikt als distributeur op bijvoorbeeld een silo park waar deze wordt ingezet als transportmiddel of als uitdraagapparatuur.

De gebogen stalen of plastic schapers worden gedragen door een stalen ketting in een vierkante trog. De trog is standaard uitgevoerd in gegalvaniseerd staal, maar kan ook worden gecoat in RAL 1013 of RAL 1015. Het bulkmateriaal stroomt gelijkmatig en voorzichtig over de bodem zonder al te veel beweging waardoor frictie en ontmenging wordt geminimaliseerd.

Het TCG programma bestaat uit 6 modellen met een capaciteit van 87 tot 533 m3 en met een geïnstalleerd vermogen van 1,1 tot 75kW. Optioneel is er heel veel mogelijk zoals, schuifafsluiters, meerder in- en uitlaten, zij- inlaat, dubbele bodem, overloopbeveiliging, deksel, rotatiemelder en meer.

De TCG wordt geproduceerd door Roncuzzi S.r.l. die net als WAM Holland onder de Wamgroup opereert. WAM Holland is binnen Nederland verantwoordelijk voor de service en de distributie van de TCG ketting transporteur.

Geschreven door

Logo van:TCG kettingtransporteur WAM voor diervoeder

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer