TBMA zet de sluizenwereld op zijn kant !

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: TBMA zet de sluizenwereld op zijn kant !

Naast de bekende range van conventionele sluizen, heeft TBMA nu ook een serie horizontale doseersluizen in haar programma.

De functie van de horizontaal sluis is gelijk aan die van “normale” sluizen; het doseren van droge stoffen en overbruggen van een drukverschil in een installatie. De verticale positie van de rotoras garandeert een constante, hoge vullinggraad van de sluis die onafhankelijk is van het toerental. Door het geleidelijke legen van het grotere aantal rotorpockets, is de materiaalstroom “pulsvrij”. De grote inlaatopening en de optionele agitator maken het mogelijk om zelfs slecht stromende en gecompacteerde producten nauwkeurig te doseren.

Deze unieke eigenschappen maakt het mogelijk om een trilbodem, doorvalsluis en doseerapparaat te vervangen door een enkele horizontaal sluis !

De TBMA horizontale doseersluizen zijn verkrijgbaar in vele materiaal combinaties om zo de perfecte uitvoering voor ieder applicatie te kunnen configureren. Vraag het ons, we denken graag met u mee !

Geschreven door

Logo van:TBMA zet de sluizenwereld op zijn kant !

TBMA Europe BV | TBMA België BV

Solutions beyond Bulk Handling TBMA heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Onze componenten en systemen voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld... Lees meer