TBK Group vierde 60-jarig bestaan

icon.highlightedarticle.dark Management
41 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: TBK Group vierde 60-jarig bestaan

Vrijdag 20 mei vierde de TBK-Group haar 60-jarig bestaan. Gastheren Bart Kelderman en Wijnand van de Vendel hadden een uitgebreid lezingenprogramma voorbereid. De hal van het bedrijf was omgetoverd in een gehoorzaal en prima geschikt om alle aanwezigen onderdak te bieden.

Het bedrijf is begonnen als technisch Bureau Knol. Kelderman en Van de Vendel hebben het bedrijf overgenomen en uitgebouwd tot de huidige onderneming. Daaronder vallen drie activiteiten, IFE Bulk Benelux, TBK Spillage Control en het recentelijk overgenomen DCP, Dust Control Partners.

Daarmee bestrijkt TBK Group een breed terrein van bulk handling, mineral processing, mijnbouw en recycling. Tijdens de klantendag konden de bezoekers diverse machines zien en de specifieke werking ervan bekijken. Kelderman en Van de Vendel gaven in hun welkomstwoord aan dat ze de afgelopen jaren al fors zijn gegroeid en nog verder willen groeien.

Geschreven door

Logo van:TBK Group vierde 60-jarig bestaan

Centrax

Om scheefloop bij transportbandinstallaties te voorkomen bestaat er een structurele oplossing: CenTrax. Het CenTrax multi stuurrol systeem corrigeert scheefloop van transportbanden, zowel in het bovenpart als in het onderpart. Met... Lees meer