Tarban ontwikkelt uniek reinigingssysteem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Tarban ontwikkelt uniek reinigingssysteem
Article image of: Tarban ontwikkelt uniek reinigingssysteem

Tarban, een onderneming dat technische ondersteuning bied aan industriële productiebedrijven, heeft zich sinds begin 2007 op bedrijvenpark “de Perzikstraat” te Wijk en Aalburg gevestigd. Het bedrijf houd zich bezig met engineering en uitvoerende werkzaamheden voor fabrikanten die vaste stoffen en agro-bulkgoederen verwerken.

De onderneming heeft als adviseur en als uitvoerend bedrijf een uniek systeem ontwikkeld om bij fabrikanten die (dier-)voeding produceren de restanten die achterblijven in de transportmiddelen nadat een batch volledig te verwijderen.
Voordelen door toepassing van een dergelijk systeem is dat de voedselveiligheid beter kan worden gegarandeerd en ook wordt een aanzienlijke hoeveelheid tijd bespaard omdat de gebruikte machines niet meer met de hand behoeven te worden gereinigd.
De speciale onderdelen voor de installatie zijn in de eigen werkplaats gemaakt waarna het volledig op locatie is gemonteerd.
Het geheel wordt aangestuurd door een geautomatiseerd systeem en werkt volledig naar wens van de opdrachtgever.

Als u binnen uw bedrijf voor een probleem geplaatst staat en behoefte hebt aan advies of een complete oplossing, schroom niet contact op te nemen, wij zullen uw probleem tot onze uitdaging maken en ons uiterste best doen om een oplossing aan te bieden.

Geschreven door

Bomatech B.V.

Specialist in het ontwerpen, tekenen en bouwen van machines, productielijnen en fabrieken voor de voedings-, diervoeder- en recyclingindustrie. Onze missie is om onze opdrachtgevers te voorzien van de maximaal haalbare... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer