Tallpack Service Team nog sneller op locatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Tallpack Service Team nog sneller op locatie
Article image of: Tallpack Service Team nog sneller op locatie
Article image of: Tallpack Service Team nog sneller op locatie
Article image of: Tallpack Service Team nog sneller op locatie
Article image of: Tallpack Service Team nog sneller op locatie

Tallpack. Secured.
Uw productiecontinuïteit is cruciaal. Dat begrijpen wij bij Tallpack International als geen ander. Met een op maat gemaakt servicecontract bespaart u tijd, onnodige risico’s en bovendien geld. U bent verzekerd van een onbezorgd gevoel.
Onze service medewerkers zetten zich 24/7 in om onze relaties van de best mogelijke service te voorzien. Een goed onderhouden verpakkingslijn blijft in topconditie en heeft een betere maximale uptime. Een Tallpack service contract ondersteunt hier in. Onze service medewerkers zijn getraind om het beste uit de verpakkingslijnen te halen in deze.

U wilt snel een storing hebben opgelost met hulp van uw Interne technische Dienst? Ook dat kan bij Tallpack. Wij hebben een eerstelijns-onderdelen koffer voor elke machine samengesteld. Bovendien kunt u bij de levering van deze onderdelen koffer een service-onderhoud instructie krijgen, zodat uw Technische Dienst adequaat kan handelen in geval van een storing.
U wilt snel een storing hebben opgelost met hulp van uw Interne technische Dienst? Ook dat kan bij Tallpack. Wij hebben een eerstelijns-onderdelen koffer voor elke machine beschikbaar. Bovendien kunt u bij de levering van deze onderdelen koffer een aanvullende service-onderhoud instructie krijgen, zodat uw Technische Dienst adequaat kan handelen.

Sneller op locatie
Tallpack kan nu nog sneller op locatie zijn. s’ Nachts worden de benodigde onderdelen bij onze Service Engineers in de bus geleverd op elke locatie in Nederland. Hiermee hebben zij in de ochtend een voorsprong in de reistijd naar onze relaties, maar ook bij langere operaties worden de onderdelen bij de Service Engineer aangeleverd. Dit bespaart aanzienlijk in reis- en wachttijd op onderdelen gedurende de werkzaamheden. Eerst langs het magazijn om onderdelen op te halen is voorbij.

Meer informatie? icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Tallpack Service Team nog sneller op locatie

Tallpack International

Tallpack. Secured. Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer