TAF16

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: TAF16
Article image of: TAF16

De temperatuursensor TAF16 kan uitgevoerd worden met een thermowell van een speciaal hittebestendig en slijtvast materiaal. De thermowell van de legering PM2000 is geschikt voor temperaturen tot 1300°C met daarbij hoge gassnelheden met slijtende delen. Deze typische toepassing vindt men in bijv. de cementindustrie. Het materiaal vormt bij hoge temperaturen een zeer slijtvaste aluminiumoxide beschermingslaag en blijft tevens in hoge mate bestand tegen mechanische belasting. De veelgebruikte conventionele oplossing met keramische beschermingsbuizen zijn vaak kwetsbaar waardoor de TAF16 met PM2000 thermowell een goed alternatief biedt.

Geschreven door

Logo van:TAF16

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer