SYMACH palletizers stapelen ZST suiker zakken in slings

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
55 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SYMACH palletizers stapelen ZST suiker zakken in slings

Eind vorig jaar laadde Zeeland Sugar Terminal in Westdorpe het eerste breakbulk /stukgoed schip met 50kg zakken suiker in slings. De hypermoderne suiker terminal, ZST, beschikt over twee SYMACH palletiseerlijnen en kan daarmee zowel containers als schepen met slings efficiënt laden. Flexibiliteit om te kunnen beantwoorden aan de vraag van de klant en een hoge capaciteit om voornamelijk 50kg zakken suiker snel en betrouwbaar in de juiste vorm te kunnen palletiseren waren noodzakelijk voor ZST.

Snel en efficiënt slings met zakken in het ruim van een schip laden, kan alleen met stabiele rechte stapels zakken. De hoge palletiseerkwaliteit van SYMACH palletizers zorgt voor rechte stapels die onderling voldoende verband hebben voor een goede stabiliteit.

Voor de palletiseerlijn heeft SYMACH ook het zakkentransport om de palletizers te voeden en het pallettransport systeem ontworpen en gebouwd. De inzet van metalen transport pallets draagt sterk bij aan de flexibiliteit van SYMACH lijn. Het ontwerp van de lijn beperkt het aantal handelingen van operators tot het noodzakelijke zonder de opties te beperken.

ZST is een ultramoderne suikerterminal in West-Europa. Het combineert meer dan 130.000MT geconditioneerde bulk opslagcapaciteit met nauwkeurige en betrouwbare verpakkingslijnen en palletiseermachines. SYMACH uit Terneuzen ontwerpt en produceert verpakkings- en palletiseersystemen over de hele wereld.

Geschreven door

Logo van:SYMACH palletizers stapelen ZST suiker zakken in slings

SYMACH Bag Filling & Palletizing BV

SYMACH ontwikkelt en produceert palletiseermachines en afzakmachines die optimaal zijn voor uw bedrijfsactiviteiten. Met onze producten leggen wij de basis voor efficiënte, flexibele logistieke processen. Lees meer