SYMACH palletiseerder voor Zijderlaan kattenbakvulling

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SYMACH palletiseerder voor Zijderlaan kattenbakvulling

Ter ondersteuning van de groei van hun kattenbakvulling activiteiten, bekend van het Agriselect merk, investeerde Zijderlaan Retail Services in een nieuwe palletiseerlijn. In Waspik verpakken ze 7 liter en 10 liter papieren en PE zakken kattenbakvulling. De uitdaging bestond uit het staand palletizeren van de zakken. Daarnaast is een stabiel, visueel mooi pallet, dat binnen de palletafmetingen blijft van belang voor efficiënt laden en transporteren met bovendien voor de eindklant een pallet dat goed presenteert.

De SYMACH palletizer, die speciaal is ontwikkeld voor het stapelen van zakken, bewees via geslaagde tests in de productielocatie in Terneuzen dat ook met staande zakken een goed stapelresultaat kan worden behaald. De machine verwerkt individuele zakken zorgvuldig en positioneert zeer exact op laadschuiven, terwijl de gestapelde lagen omsloten worden door een verstelbare stapelkooi die product oversteek voorkomt. Deze combinatie is de juiste formule voor een stabiel, rechthoekig pallet.

Op basis van de technische kwaliteit, de positieve test in Terneuzen en de goede relatie vertrouwde Zijderlaan SYMACH de opdracht toe. Eind 2020 is de nieuwe lijn opgestart. De hoge capaciteit SYMACH palletiseerlijn bestaat uit een Mach8.1 palletizer, draaiarm pallet wikkelaar met topvellegger en een automatisch pallettransport systeem.

Naast kattenbakvulling verwerkt Zijderlaan uit Waspik allerlei bulkgrondstoffen, waaronder houtpellets. SYMACH uit Terneuzen ontwerpt en produceert verpakkings- en palletiseersystemen.

Geschreven door

Logo van:SYMACH palletiseerder voor Zijderlaan kattenbakvulling

SYMACH Bag Filling & Palletizing BV

SYMACH ontwikkelt en produceert palletiseermachines en afzakmachines die optimaal zijn voor uw bedrijfsactiviteiten. Met onze producten leggen wij de basis voor efficiënte, flexibele logistieke processen. Lees meer