Succesvolle WIB evaluatie iTemp TMT162 temperatuurtransmitter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Succesvolle WIB evaluatie iTemp TMT162 temperatuurtransmitter

De iTemp TMT162 van Endress+Hauser is een HART temperatuurtransmitter met de beste specificaties die op dit moment voor de industriële markt beschikbaar is. De TMT162 is recentelijk succesvol geëvalueerd door het WIB met het testprogramma voor temperatuurtransmitters, versie mei 2003. Om de prestaties van de TMT162 nog beter te kunnen beoordelen waren zelfs een aantal testen verzwaard ten opzichte van de WIB standaard.
De resultaten van de evaluatie (E 2755 T 05) bevestigen en overtreffen vaak zijn specificaties, de hoogste die in de markt te vinden zijn.
De TMT162 temperatuurtransmitter toont hier, samen met zijn SIL2 veiligheidsclassificatie, op een onafhankelijke manier, dat hij bij uitstek geschikt voor de meest kritische toepassingen in de farmaceutische, (petro-)chemische- en olie&gas-industrie en energieopwekking.

Naast het uitstekende gedrag gedurende de zware testen worden in het evaluatierapport verschillende unieke eigenschappen als vergulde aansluitklemmen, verlicht en draaibaar display, lage voedingsspanning- en sensor corrosiedetectie genoemd.
Door de dubbele sensoringang heeft de TMT162 ook functies als sensor back-up, sensor driftherkenning, gemiddelde- en verschil waarden en automatische sensor-omschakeling.

WIB maakt deel uit van de International Instrument Users` Association EWE en levert diensten als procesinstrumentatie-evaluatie- en -beoordeling voor en ten behoeve van hun leden industriële gebruikers.

Geschreven door

Logo van:Succesvolle WIB evaluatie iTemp TMT162 temperatuurtransmitter

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer