Stick’n Grip (Eumos)

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Stick’n Grip (Eumos)

Stick’n Grip bestaat uit een PET-drager van verschillende diktes (50 of 75 μm) met twee gecoate zijden.
De eerste zijde heeft een antisliplaag voorzien van anti-slip dots. Deze dots voorkomen het glijden van het product op de pallet zonder het gepalletiseerde product te beschadigen.
De tweede zijde is kleefstof, voorzien van een siliconefilm ter bescherming van de kleefstof.
Stick’N Grip kan op alle soorten materiaal worden gebruikt: de lijm is sterk genoeg om te binden aan onder meer hout, karton, plastic en metaal. De sterkte van deze lijm kan ook worden aangepast voor speciale toepassingen. De lijm wordt niet overgebracht naar het oppervlak en het anti-slip effect wordt niet nadelig beïnvloed door de tijd heen.
Stick’N Grip wordt verkocht op rollen van 10 tot 50 meter, eea afhankelijk van de gekozen breedte (600 – 200 – 100 – 19mm) of in een klant specifieke gewenste vorm of maat.
Op de foto is de effectieve toepassing van Stick’n Grip te zien. De pallet wordt opgetild onder een hoek van ongeveer 35° en de doos wordt op deze kunststof pallet vastgehouden.

Geschreven door

Logo van:Stick’n Grip (Eumos)

Tallpack International

Tallpack. Secured. Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines,... Lees meer