Sterk trefpunt voor vaste stoffen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Sterk trefpunt voor vaste stoffen

Tijdens de Industrial Processing beurs zijn er veel equipmentleveranciers, dienstverleners en system integrators aanwezig die een sterke positie in de stortgoedmarkt innemen. Naast bedrijven die met een eigen stand hun laatste innovaties tonen, zijn er ook veel deelnemers op de Machevo Hotspots die noviteiten voor het productieproces te zien.

Industriële eindgebruikers kunnen bij Engisol terecht als ze op zoek zijn naar innovatieve proces oplossingen voor vaste stof processen. In het bijzonder kunnen ze kennis maken met de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van grove en fijne vermaling van granulaire producten en ingrediënten tot fijne poeders. Op het vlak van drogers, indampers en membraanfiltratie maken de beursbezoekers kennis met een nieuwe sterk groeiende speler.

Overige exposanten hebben specifieke deskundigheid voor optimalisaties op het gebied van filtratie, zeven en mengen van poeders en andere droge stoffen. Daarvoor kunt u onder meer terecht bij Lampe Technical Textiles. Specifieke weeg- en doseeroplossingen vindt u bij de exposant Precia-Molen en bent u juist benieuwd naar de mogelijkheden van stofdichte en hygiënische verbindingen? Dan kunt u ook terecht op het paviljoen bij Vlint Holding.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Sterk trefpunt voor vaste stoffen

FHI, federatie van technologiebranches

FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk... Lees meer