Steeds vaker frequentie gestuurde aandrijvingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023

AHD Benelux B.V. als leverancier en reparatiebedrijf van aandrijftechniek levert steeds vaker frequentie gestuurde aandrijvingen.

In overleg met de klant wordt besproken wat de beste oplossing is voor het aandrijfprobleem: reparatie of vervanging van de mechanische toerenregelaar (bijv. PIV), vervanging van de oude aandrijving(en) door nieuwe aandrijving(en), alle aandrijvingen voor nieuwe transportmachines, tijdelijke aandrijving, alles in samenhang met investering en down-time van de installatie.

Wij leveren motoren in de range van 0,12 kW-30 kW, i= 4-284; 20-3000 Nm een TOS motorreductor, een Siemens motor met Siemens frequentieregelaar uit ons leveringsprogramma. Ook voor grotere vermogens; speciale toepassingen (bijv. roerwerken), grote overbrengingen leveren wij de beste oplossing voor de tandwielkast, meestal Siemens motor met een Siemens of Emotron frequentieregelaar.

Vanzelfsprekend houdt onze levering niet op bij het advies alleen of de levering van de losse onderdelen maar wij adviseren van begin tot einde van het project en sluiten de installatie geheel naar uw wensen (turn-key) aan. (Bijv. Frequentieregelaar in een speciale kast.)

Eventuele koppelingen worden natuurlijk ook uit ons koppelingen programma verzorgd.

Geschreven door

Spruit Transmissies B.V.

Spruit Transmissies BV is op drie gebieden actief: 1. leveren van aandrijftechniek producten zoals tandwielkasten, cardanassen, couplings, remmen, kettingen, riemen, lagers, 2/ Service, revisie, inspectie en reparatie: in onze werkplaats... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer