Stapelmachine verhoogt snelheid bij Damme diervoeders

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Stapelmachine verhoogt snelheid bij Damme diervoeders

Een volautomatische stapelmachine kan verpakkingsprocessen aanzienlijk optimaliseren. Niet alleen bij grote, maar zeker ook bij kleine producties. Firma Damme, gespecialiseerd in dierenvoeders, maakte de switch van manueel naar automatisch stapelen en ervaart de voordelen op het vlak van ergonomie, kwaliteit én snelheid.

Wij installeerden bij hen de volautomatische Winner 250 stapelmachine van Europack. Deze machine is heel compact en garandeert een hoge stapelkwaliteit. De afgevulde zakken worden aangevoerd via een transportband vanuit een andere ruimte, via een opening in de muur. De Winner 250 neemt de zakken op van de rollenbaan en stapelt ze nauwkeurig en stevig op de pallets. Een heftruckmachine kan de gevulde pallets daarna gemakkelijk in het magazijn plaatsen. Het bedrijf kan de verpakkingslijn op een later tijdstip gemakkelijk verder automatiseren, indien zij dat wensen.

Geschreven door

Logo van:Stapelmachine verhoogt snelheid bij Damme diervoeders

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer