SPS | Solids Process Solutions van start gegaan

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
40 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SPS | Solids Process Solutions van start gegaan

Per 1 maart 2013 is de nieuwe onderneming SPS | Solids Process Solutions van start gegaan, geleid door Rob van Buitenen. SPS is exclusief agent van Brabender Technologie voor Nederland en België. Rob van Buitenen was vanaf 2004 actief als werknemer voor Brabender Technologie GmbH & Co KG en destijds als account manager verantwoordelijk voor Nederland en België. Op 1 maart 2011 trad hij als sales manager in dienst bij TS Systems, dat hiermee tevens de exclusieve vertegenwoordiging van Brabender verwierf tot 1 maart 2013. Brabender is toonaangevend producent van onder meer gravimetrische weeg- en doseersystemen.

SPS adviseert productiebedrijven en installatiebouwers in de keuze en gebruik van poederprocesmachines, creëert een directe levering tussen machinefabrikant en gebruiker en stelt Lean Manufacturing centraal.

Geschreven door

Logo van:SPS | Solids Process Solutions van start gegaan

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer