SPS | Solids Process Solutions samen met haar partners op de PRSE 2024

icon.highlightedarticle.dark Doseren
Laatste wijziging: 4 juni 2024
Impressie beursstand PRSE 2023
Impressie beursstand PRSE 2023 | Foto: SPS | Solids Process Solutions

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat SPS | Solids Process Solutions wederom samen met haar partners Kubota Brabender Technologie, Extruder Experts en ECON aanwezig zal zijn op de Plastics Recycling Show Europe op 19 en 20 juni 2024 in de RAI Amsterdam.

Je kunt ons vinden op Stand S20, waar we klaarstaan om bezoekers te helpen met hun vragen en technische uitdagingen.

Samenwerkende partners

Onze samenwerking met deze gerenommeerde partners stelt ons in staat om de nieuwste oplossingen te presenteren. Of het nu gaat om het doseren van slechtstromende hakende vezels en flakes, het verbeteren van de performance voor dubbelschroefs co-roterende extruders met hoogwaardige onderdelen zoals elementen, assen en huizen, of een buitengewoon energiezuinige onderwatergranulering: wij hebben de expertise in huis om u te ondersteunen. Daarnaast bieden we uitgebreide informatie over PET-recycling en kristallisatie.

Wij staan klaar om u te helpen
Bezoek ons op de PRSE-beurs en ontdek hoe onze oplossingen uw processen kunnen verbeteren. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw technische uitdagingen.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op Stand S20!

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:SPS | Solids Process Solutions samen met haar partners op de PRSE 2024

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer