SPS | Solids Process Solutions is samen met 4 van haar partners aanwezig op de beurs K 2022

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SPS | Solids Process Solutions is samen met 4 van haar partners aanwezig op de beurs K 2022

In oktober vindt de grootste beurs voor kunststof en rubber plaats. In Düsseldorf zullen van woensdag 19 tot en met woensdag 26 oktober toonaangevende bedrijven uit de industrie hier alles tonen wat de branche te bieden heeft. Innovaties, ontwikkelingen en toekomstperspectieven en oplossingen.

Als specialist in stortgoedprocessen en -verwerkingsmachines voor de kunststof industrie kan SPS samen met haar partners natuurlijk niet ontbreken.

Bezoek ons op de volgende stands (raadpleeg hiervoor het schema) waar SPS op alle doordeweekse dagen aanwezig zal zijn (19 t/m 21 oktober en 24 t/m 26 oktober). Plan direct een afspraak voor een kennismaking of ontmoeting door een email te sturen naar rob@spssolutions.nl of te klikken op de knop “Afspraak maken” aan de rechterzijde.

▪ Brabender Technologie – Hall 10 / A27
▪ ECON – Hall 9 / C30
▪ Bay Plastics Machinery – Hall 10 / F10
▪ Inspec.Tech – Hall 11 / A15

Kom langs en bespreek uw project en/of uitdaging. Wij ontmoeten u graag.

Afspraak maken icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:SPS | Solids Process Solutions is samen met 4 van haar partners aanwezig op de beurs K 2022

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer