Spitstechnologie op easyFairs SOLIDS

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Spitstechnologie op easyFairs SOLIDS

Op 5, 6 en 7 juni 2007 zijn de nieuwste technische ontwikkelingen voor het verhandelen en verwerken van korrelig materiaal – hetzij als stortgoed hetzij als poeder – te zien tijdens de vakbeurs easyFairs SOLIDS, Processing, Handling, Storage & Logistics in Antwerp Expo te Antwerpen. Een deel van de 140 exposanten licht bovendien in interactieve learnShops toe hoe zij specifieke problemen van hun klanten opgelost hebben. Verder is er op de derde beursdag een SOLIDS networking platform opgezet, waar kennisoverdracht vanuit de wetenschappelijke wereld naar de werkvloer van de industrie centraal staat. De 2500 bezoekers krijgen een unieke gelegenheid om praktijkgericht advies te verwerven tijdens deze vijfde editie van easyFairs SOLIDS Antwerpen.

Alle verdere info over de vakbeurs (het programma en de exposanten), de learnShops en het networking platform vindt u op onderstaande link.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer