Speck vacuümpompen bij Induvac b.v.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Speck vacuümpompen bij Induvac b.v.

Het Duitse Speck Vakuumtechnik GmbH heeft met Induvac een akkoord bereikt om vanaf heden de vloeistofring vacuümpompen op de Nederlandse markt te kunnen leveren. Speck uit het Duitse Roth bestaat al meer dan 100 jaar en is wereldwijd een grote leverancier van zowel vacuümpompen als centrifugaalpompen. Men heeft voor Induvac B.V. gekozen vanwege haar jarenlange ervaring op het gebied van vacuüm- en compressietechniek en de ambitie om het merk een flinke boost te geven. Om dit waar te maken is er inmiddels een grote hoeveelheid vloeistofring pompen leverbaar uit voorraad.

Het programma vloeistofringvacuümpompen kenmerkt zich door een enorm breed aanbod en is leverbaar in diverse materialen. Er zijn enkel- en dubbeltraps modellen leverbaar met een capaciteit van 3 m3/uur oplopend tot ruim 1600 m3/uur. Speciaal voor de kunststofindustrie zijn speciale uitvoeringen beschikbaar, welke veel water kunnen verwerken. Maar ook standaard frequentie geregelde uitvoeringen zijn beschikbaar en uit voorraad leverbaar. Pompen kunnen desgewenst volgens de ATEX-richtlijnen geleverd worden. Bijkomend voordeel is dat veel pompen uitwisselbaar zijn met andere bekende merken.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer