Speciale website voor draaisluizen

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Speciale website voor draaisluizen
Article image of: Speciale website voor draaisluizen

Het internet ontwikkelt zich steeds verder en dat betekent dat het als informatiekanaal in de toekomst alleen maar aan professionaliteit zal winnen. Uw doel is dan ook ons doel: uw klanten bereiken op een wijze die hen aanspreekt.

Met de nieuwe website www.draaisluis.nl willen wij u gericht en doeltreffend informeren om u zo veel mogelijk tijd te besparen met het zoeken naar een oplossing. Met een uitgebreid (ATEX) draaisluis programma biedt WAM Holland diverse mogelijkheden voor het gecontroleerd lossen van poeders of granulaten onder; schroeftransporteurs, silo`s, bunkers, vultrechters, cyclonen of product afscheiders.
Voor pneumatische transportsystemen zijn er doorblaassluizen leverbaar in diverse uitvoeringen met een capaciteit tot wel 80 liter per omwenteling.

Zowel de ontwikkeling als de productie zijn volledig in eigen hand van de WAMGROUP. Dat er genoeg redenen zijn om voor een draaisluis van WAM te kiezen, is voor u wellicht geen verrassing. Het is en blijft een interessante investering in prijs en kwaliteit. Toch zijn er juist nú meer redenen dan ooit. WAM heeft 40 jaar ervaring in diverse sectoren als; beton,voeding, veevoeder, plastic, hout en meer.

Kijk op de draaisluizen-website (klik door vanaf onze bedrijfspagina) voor uw oplossing.

Geschreven door

Logo van:Speciale website voor draaisluizen

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer