Soliswitch FTE20: Nieuwe niveauschakelaar voor stortgoederen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Soliswitch FTE20: Nieuwe niveauschakelaar voor stortgoederen
Article image of: Soliswitch FTE20: Nieuwe niveauschakelaar voor stortgoederen

De nieuwe Soliswitch FTE20 van Endress+Hauser, is een draaivleugelschakelaar voor korrelvormige stortgoederen. Het robuuste en compacte ontwerp maakt het perfect geschikt voor toepassingen in de voedingsmiddelen- en grondstoffenindustrie.

Typische media omvatten lichtgewicht , korrelvormige stortgoederen zoals granen , veevoer , plastic korrels , gips , cement of houtsnippers – bijna alles met een soortelijk gewicht ≥ 80 g / l of een korrelgrootte tot 50 mm .

De Soliswitch is gemakkelijk en snel te installeren en in bedrijf te nemen. Het is een betrouwbare en veilige oplossing tegen een eerlijke prijs. Voordelen:
* Eenvoudige installatie
* Automatische en optische rotatiecontrole (optioneel)
* Gewicht van stortgoed kan worden ingesteld zonder gereedschap
* Robuuste kunststofbehuizing met transparante deksel

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Soliswitch FTE20: Nieuwe niveauschakelaar voor stortgoederen

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer