Soliphant T Robuuste niveauschakelaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Soliphant T Robuuste niveauschakelaar

De Soliphant T van Endress+Hauser is een robuuste niveauschakelaar voor silo`s met grof- of fijnkorrelige, niet fluïdiserende stortgoederen.

Soliphant T werkt betrouwbaar vanaf een stortgewicht vanaf 200g/l, onafhankelijk van de diëlektrische constante of de geleidbaarheid van het stortgoed.

Werking
De Soliphant T is een elektronische schakelaar. Bij over- of onderschrijden wordt een schakelsignaal gegeven. De trilstaaf wordt door een piëzoëlektrische aandrijving in zijn resonantiefrequentie gebracht. Als de Soliphant T bedekt wordt dan verandert de trillings- amplitude.

De elektronica vergelijkt de gewenste amplitude met de werkelijke en geeft aan of de staaf vrij trilt of met stortgoed bedekt is. Controlsystemen, schakeleenheden, signalisatie elementen kunnen rechtstreeks aangesloten worden (signalisatielampen, PCS, PLC, enz.). Min / max veiligheidsmode omschakelbaar.

Geschreven door

Logo van:Soliphant T Robuuste niveauschakelaar

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer