SolidWorks 2010 Roadshow: Pick up real designspeed

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SolidWorks 2010 Roadshow: Pick up real designspeed

Cadmes presenteert SolidWorks 2010 op negen diverse locaties in Nederland, België en Luxemburg.

In afgelopen jaren is het aantal bezoekers aan de presentatie van de nieuwe release van SolidWorks gegroeid tot ruim 700 vorig jaar. Algemeen directeur Cadmes, Gerbert Thelissen over de Roadshow: “het succes van vorig jaar om onze relaties op kleinschaligere basis te ontmoeten heeft ons doen besluiten dit jaar SolidWorks 2010 wederom op die manier te presenteren. Het prettige hieraan was het directe contact met de gebruiker, wat we ook in onze evaluatie bevestigd kregen”.

Locaties
Van 6 t/m 22 oktober reist Cadmes rond. Voor een volledig programma kunt u op onze website terecht. Hier kunt u zich ook direct inschrijven.

SolidWorks 2010 gaat “groen”
De nieuwe SolidWorks versie omvat weer meer dan 200 vernieuwingen. Een aantal voorbeelden die ook tijdens de Roadshow ter sprake zullen komen zijn:

De integratie van een “duurzaamheids assessment”. Door bij het ontwerpen stil te staan bij de invloed van materiaal keuze, manier van produceren en locatie, kan invloed worden uitgeoefend op de duurzaamheid en gevolgen voor de omgeving. Goed voor de wereld en goed voor het ontwerp!

Op het gebied van samenstelling zijn vele essentiële zaken gewijzigd. Zo is er nu een nieuwe interface om mates te bekijken en aan te passen, worden multibody plaatwerkdelen ondersteund en is het aanbrengen van maten in 2D werktekeningen een stuk eenvoudiger.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer