Solids Rotterdam 2019 in oktober

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Solids Rotterdam 2019 in oktober

Levert u componenten of totaaloplossingen voor de verwerking en/of transport van korrels, poeder en bulk? Dan biedt Solids Rotterdam een uniek platform om uw producten en diensten te presenteren. Vakbeurs Solids vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Pumps & Valves 2 en 3 oktober 2019 in Rotterdam Ahoy. Met ruim 250 exposanten is dit het marktleidende evenement voor de vloeibare en droge industrie in Nederland.

Solids is dé vakbeurs waar het draait om alles wat te maken heeft met verwerking van korrels, poeder en andere bulkgoederen en waarbij componenten en totaaloplossingen in de procesindustrie centraal staan. Sluit uw organisatie aan bij dit profiel? Dan is Solids 2019 het perfecte event om uw producten of diensten te presenteren. Solids vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Pumps & Valves op 2 & 3 oktober 2019 in Rotterdam Ahoy. Met ruim 250 exposanten is dit het markt leidende evenement voor de vloeibare en droge industrie in Nederland.

Door uw deelname aan Solids ontmoet u bestaande relaties, maar ook nieuwe relaties uit onder andere de volgende (proces) industrieën:
•Voeding & diervoeding
•Chemie
•Metaal
•Agri
•Kunststof & rubber
•Recycling & afvalverwerking

Bezoek onze website voor meer informatie over mogelijke deelname als exposant of bezoeker.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer