Solids Rotterdam 2011 stevent af op succes

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Solids Rotterdam 2011 stevent af op succes

Oosterhout, 03 mei 2011. Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2011 is Ahoy Rotterdam het trefpunt voor de bulk- en stortgoederenbranche tijdens SOLIDS 2011, de enige Nederlandse gespecialiseerde vakbeurs op dit gebied. Uit het succes van de gelijknamige beurs in Antwerpen blijkt dat de sector grote behoefte heeft aan een eigen ontmoetingsmoment.

Vooruitlopend op de Nederlandse editie van SOLIDS konden professionals actief in de poeders, granulaten en bulkgoederen hun hart ophalen tijdens SOLIDS Antwerpen. De 135 exposanten mochten een grote groep beslissingsbevoegde professionals verwelkomen. Tendens onder de bezoekers was duidelijk dat men de beurs gericht bezocht om direct zaken te doen. Onder hen veel Nederlandse geïnteresseerden.

Het mooie resultaat van SOLIDS Antwerpen gecombineerd met het gegeven dat de beursvloer van SOLIDS Rotterdam voor het overgrote deel is volgeboekt, heeft geleid tot een run op de nog beschikbare stands onder exposanten van de Belgische editie. Momenteel heeft Rotterdam nog slechts enkele tientallen stands beschikbaar.

Ed Wisse, Sales & Marketing Manager van DMN-WESTINGHOUSE legt uit waarom SOLIDS voor hem zo’n succesvolle beurs is. `SOLIDS betekent voor ons een prettig, compact beursconcept en een prima gelegenheid om onze belangrijkste contacten in de Nederlandse en Belgische stortgoedmarkt te ontvangen èn te bezoeken. Vanwege succesvolle ervaringen uit het verleden nemen wij deel zowel deel aan SOLIDS Rotterdam als SOLIDS Antwerpen.”

SOLIDS sterk Europees merk
Naast SOLIDS Rotterdam en SOLIDS Antwerpen organiseert easyFairs ook succesvolle beurzen voor de bulk- en stortgoederenbranche onder de naam SCHÜTGUTT in Basel (Zwitserland) en Dortmund (Duitsland). In Krakow (Polen) wordt dezelfde beurs georganiseerd onder de naam SYMAS. Veel exposanten maken gebruik van de mogelijkheid om zichzelf op ook Europees op de kaart te zetten en nemen deel aan meerdere beurzen uit het SOLIDS portfolio.

Voor meer informatie over beschikbare standruimte en algemene beursinfo:

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer