Solids en Pumps & Valves samen op één beursvloer

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Solids en Pumps & Valves samen op één beursvloer

Op 4 & 5 oktober 2017 presenteren specialisten in bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen hun innovaties in Rotterdam Ahoy. Tijdens dit succesvolle tweedaagse netwerkplatform komen eindbeslissers van multinationals bijeen in het hart van de bulkindustrie. Maar ook kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken weten hun weg naar de beurs te vinden. Solids Rotterdam is al 7 jaar de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector.

In combinatie met vakbeurs Pumps & Valves, presenteren ruim 250 exposanten gedurende twee dagen de nieuwste producten en technologieën. Solids vormt samen met Pumps & Valves het grootste platform voor de natte en droge industrie in de Benelux. Solids Rotterdam is onderdeel van de Solids European Series en wordt onder meer gehouden in Antwerpen, Zürich en Dortmund.

Op dit complete processing evenement vindt u naast echte solids specialisten ook exposanten die beide industrieën (zowel solids als fluids) bedienen. Procestechnologen die actief zijn in de verwerking van zowel vaste stoffen als vloeistoffen krijgen door deze combinatie een complete update van de ontwikkelingen binnen hun werkveld. Exposanten als Hethon, Busch, Vega, Suurmond, Fike Europe en GEA Nederland zijn dan ook vooral terug te vinden op de overgang tussen Pumps & Valves en Solids, op het midden van de beursvloer.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer